zondag 20 januari 2008

Vervolg reacties NSCR en Zuiderzee

Na het plaatsen van mijn oproep op ligfietsplaza heb ik van de week ook via het ligfietsforum mijn plannen gepost. Op mijn discussiegroep heb ik enkele interessante tips gekregen, maar aanmeldingen van aspirantrijders zijn uitgebleven.

Afgelopen week heb ik via de mail ook contact weten te leggen met Hans. Tijdens onze 200 km tocht van verleden jaar gaf hij al aan mee te willen rijden met de NCSR. Zijn reacties van afgelopen week waren dan ook positief:

“Het lijkt mij nog steeds leuk om mee te doen, maar ik plan mijn vakanties nooit zover vooruit - Als het allemaal doorgaat, is het reisgezelschap in ieder geval van harte welkom - Zelfs de questen hoeven niet buiten te staan - Zet mijn naam maar op je lijst. Maar wel met een vraagteken.”
Verder ben ik deze week bezig geweest met voorbereiden van de voorjaarsvakantie.
Het resultaat is een traditionele fietsroute rond de Zuiderzee. Een soort herhaling van mijn tocht uit 2002, maar nu via trekkershutten in andere overnachtingplaatsen. En nu niet alleen, maar gezellig samen met Petra. Ik ben benieuwd naar wat er zoal veranderd is in zes jaar tijd…..

1 opmerking:

Anoniem zei

Erg leuk idee. Ik ben zelf vorig jaar begonnen aan de NSCR en kwam bij Hirthals en Skagen een Amsterdams stel met twee Versatiles tegen en was zeer onder de indruk van deze manier van fietsen. Ik doe het zelf nog 'ouderwets' op een tweewieler (SANTOS STR 1) maar overweeg de aanschaf van een VM voor zowel vakantie als woon-werk.

Plan is om in juli 08 de gedeeltes in Zweden en Noorwegen te rijden. Mischien kom ik je nog wel tegen!